Ruskigt bra musik 2020

Ingen: …

Bokstavligen ingen: …

Jag: Låt mig berätta om musik jag har uppskattat under 2020!

Ett stort tack till alla artister som, 2020 till trots, har spottat ur sig guldklimpar till album. Eftersom spelningar och turnéer har ställts in så är det viktigare än någonsin att stötta de artister man tycker om. Köp deras musik och merchandise! Och, inte minst, berätta för andra vilka artister du har uppskattat under året.

I mitt fall så lyssnar jag näst intill uteslutande på musik i albumform och jag har gjort slag i saken och köpt mina favoriter från Bandcamp.

Album

Smått och gott

Varje år, av någon outgrundlig anledning, så sammanställer vi en spellista till årets sista En podd om teknik. Tjugohundratjugo är såklart inget undantag.

Reglerna är enkla. Man tvingas välja 15 låtar som man har gillat under året som gått (men låtarna kan ha släppts när som helst). En tradition jag aldrig skulle upprätthålla på egen hand men som jag verkligen uppskattar att vi gör tillsammans. Det är något visst med att koka ned och sammanfatta ett år. Och något ännu mer visst att gå tillbaka till föregående års listor.